Wegenbouw en tijdelijke oplossingen

We hoeven er niet moeilijk over te doen. In Europa wordt een hoop gebouwd. Veel nieuwe wegen worden aangelegd. Er worden wegen verbreed. Ineens moet het plan dat nu mag worden gerealiseerd worden uitgevoerd. Zulke civiele projecten vergen veel afstemming. Waar gaat de fietser tijdelijk naar toe? Wat doen we met de gevaarlijke stukken? En uiteraard, wat gebeurt er als er steeds een brug open moet voor scheepvaartverkeer.

De meeste mensen denken er niet over na wat er allemaal komt kijken bij wegaanleg en wegenonderhoud, laat staan als er bruggen aan te pas moeten komen. Voorbeeld is de aanleg door Boskalis uitgevoerd van een weg, waar tijdelijk een fietspad langs moest worden gelegd. (zie afbeeldingen boven) Op zulke momenten moet er goed worden afgestemd. De fietser en voetgangers moeten bij wegenaanleg, verbreding of andere wijzigingen natuurlijk geen kilometers om moeten.

In bovengenoemd geval mocht BRIDGES2000 een tijdelijke brug leveren en was iedereen ondermeer veilig en geholpen.

Civiele Oplossingen - Fietsbrug - BRIDGES2000

Renovatie en onderhoud

Als er een andere brug moet worden gerenoveerd, dan is het ineens ook zover dat mensen er niet meer over kunnen. Het gebeurt veel. Nog steeds worden er veel bruggen toegepast die veel onderhoud nodig hebben.

Natuurlijk gaan we niet alles zomaar vervangen. Om die reden moet er weer gepland worden. wat wordt er gerenoveerd en wat wordt vervangen? Onderhoud dat telkens moet gebeuren is belangrijk.

BRIDGES2000 heeft de voetgangersbruggen waar CIVIEL mee geholpen kan worden, in meerdere breedtes uitgevoerd. Daarnaast de drijvende delen, ondermeer om het onderhoud aan de onderzijde van bruggen en aan kades uit te voeren. Goed kiezen en goed onderhouden, zijn zeer zeker van het grootste belang.

Bruggen van BRIDGES2000: een impressie

Vraag nu een offerte aan

Sinds 1999 zijn wij de juiste partij voor het huren, kopen of leasen van bruggen, gangways, fenders, pontons en meer...

Vraag snel uw offerte aan via solutions@bridges2000.com, of via ons formulier. Of bel gewoon +31 (0) 10 820 17 70 !