Oplossingen voor events op het water

Soms is het gewoon een opening van een pand, een schip of een brug. Of er is iemand aangesteld. Naast alle feesten die we als mens graag willen organiseren om het leven te vieren. In elk geval kan het betekenen dat er vanalles nodig is. En omdat events zo verschillen zijn er veel verschillende soorten evenementen organisaties. Het is specialistisch werk. Niet iedereen kan het. In elk geval moet je kunnen organiseren, om een event tot een succes te maken.

Als er wordt gegeten en gedronken of gedanst op het water, dan zijn er uiteraard pontons nodig. En hoe kom je erop en eraf. Wat schrijft de brandweer voor. Hoeveel mensen moeten er ineens af kunnen? Is er versterking op het water nodig. Het zijn vragen die je dan tegenkomt.

En dan komt natuurlijk nog de uitvoering zelf. Staat iedereen op zijn post en kan alles op tijd beginnen, dan is er al veel gewonnen. Als een event goed georganiseerd is, trekt men veel mensen en komen mensen graag weer. En juist die organisatie en finesses gebeuren achter de schermen...

Events op het Water - BRIDGES2000

Eten en drinken en varen op het water

In deze bijzondere tijd kunnen een heel aantal events niet doorgaan. Openingen en ook trouwerijen worden uitgesteld. En uiteraard hopen we dat je dit leest en denkt "nou dat is gelukkig voorbij", want dan is het voorbij en zijn we mogelijk te druk met events om dit gedeelte te hebben veranderd. Het is moeilijk genoeg erin. Als er al iets kan moet er veel worden nagedacht over hoe.

Een geweldig event van de vele geweldige events vond en vindt opnieuw plaats in Belgie. Hier worden insteekhavens gemaakt en kunnen mensen opstappen om van muziek en eten te genieten. Vlotten met telkens circa 8 personen paddelen rond. Het effect is zeer bijzonder. Toegangsbruggen, drijvende insteekhavens en drijvende vlotten, het kan allemaal. En wij dachten in het BRIDGES2000 team graag mee.

BRIDGES2000 & Events op het water

Vraag nu een offerte aan

Sinds 1999 zijn wij de juiste partij voor het huren, kopen of leasen van bruggen, gangways, fenders, pontons en meer...

Vraag snel uw offerte aan via solutions@bridges2000.com, of via ons formulier. Of bel gewoon +31 (0) 10 820 17 70 !