ACCESS TO MS SHERAKHAN

“WE ZIJN BIJ BRIDGES2000 WEL WAT GEWEND, MAAR DIT SCHIP IS ECHT EEN PARELTJE

Albert de Koning

Business Development Manager

Zo begint Albert de Koning – Business Development Manager van Bridges2000 te vertellen. “De Sherakhan is een luxueus schip, te huren voor diegenen die het zich kunnen veroorloven. Voor dat schip mochten wij een veilige toegang regelen!”

11 uur ’s morgens
Het schip moest de haven nog binnen. Bridges2000 werd gebeld via een vooraanstaande agent. Binnen een uur was alles geregeld. Al moest de eigenaar van het mooie schip nog wel even gebeld worden voor een akkoord, die zat ergens in de zon in de Cariben.

Sherakhan de parel, een jacht van wel 70 meter lang, met 13 hutten, ze biedt ruimte aan 26 gasten en telt 19 bemanningsleden. Ze kwam naar de RDM-kade in Rotterdam voor groot onderhoud. Om 11 uur ’s morgens kwam de vraag en om 14 uur ’s middags lag de gangway op het schip.

Een blije bemanning en tevreden onderhoudslieden konden veilig van en aan boord. En de eerste passagiers konden hun hutten betrekken. Dat was het resultaat.

ACCESS TO MS SHERAKHAN is typisch een klus waar de meerwaarde van Bridges2000 wederom bewezen wordt. We konden onze belofte “Fast – safe and fit for purpose” volledig waarmaken en de klant ontzorgen.

Hendrik van der Ham BRIDGES2000

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Als het snel en veilig moet, is Bridges2000 de ideale partner. Wij staan 24/7 voor u klaar.