Onlangs waren we voor een ‘gangway check-up’ op locatie bij een overslagbedrijf in de haven. Aangezien er tijdens gebruik vaak sprake is van een gevaarlijke lading moet er extra worden gelet op de gangway, want de veiligheid moet te allen tijde gewaarborgd blijven. Tijdens zo’n check-up lopen we onder andere lassen na op scheurtjes. En we stellen vast of de gangway op de juiste wijze wordt gebruikt. Ook beschadigingen tellen. Waar en hoe is de gangway beschadigd? En als dit op draai- en oplegpunten het geval is, omdat hier extra kracht op de constructie wordt uitgeoefend, dan stellen we dat hier extra goed naar gekeken wordt.

Na deze grondige check stellen we een rapport op en voorzien we de klant van gepast advies. Mocht er sprake zijn van een onveilige situatie, dan lossen wij dit op door de gangway op locatie of in onze werkplaats te repareren. Indien nodig kunnen we (vaak dezelfde dag nog) zorgen voor een tijdelijke vervangende gangway uit ons assortiment.

Zo zorgen we ervoor passend mee te denken in elke situatie waarin een maritiem bedrijf zich kan bevinden. Veilig zonder veel tijdsverlies doorgaan met alle belangrijke werkzaamheden is het devies.

Hendrik van der Ham BRIDGES2000

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Als het snel en veilig moet, is Bridges2000 de ideale partner. Wij staan 24/7 voor u klaar.