Vraag nu een offerte aan

Sinds 1999 zijn wij de juiste partij voor het huren of leasen van bruggen, gangways, fenders, pontons, multicats en innovatieve productie.

Vraag nu een offerte aan voor de meest gangbare producten.

Offerte aanvragen - BRIDGES2000

Wat anderen na een BRIDGES2000 levering zeggen...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jan van Laar Maritiem Media

"Prachtig bedrijf"

"We wilden de Binnenvaartdagen in Zwijndrecht gaan organiseren. Ik ken Hendrik al langere tijd en vroeg aan hem om ons te helpen."

Hendrik antwoordde:
"Natuurlijk doen we!"

En hoe werd het afgehandeld:
"Hij dacht mee, wat is gemakkelijk en goed te tillen ter plaatse. Opvallen, maar niet teveel. En hoe is het veilig. Ook hoe de verf van de schepen niet zou beschadigen. Uiteindelijk net voor het event werd alles in de avond vooraf neergelegd en konden we alles zo de andere dag toepassen. Ik zou Hendrik en BRIDGES2000 aan iedereen aanbevelen, prachtig bedrijf!"

Ivo Ockier Seamade OSS

"De afhandeling verliep goed"

"We moeten over een obstakel heen op de kade naar een ponton in de haven van Oostende. Het gaat om een LOUDOUT voor offshore. Kunnen jullie ons van een goede gangway voorzien? We hebben hem liefst maandag a.s."

Hendrik antwoordde:
"Dat is mogelijk, we hebben een gangway, in combinatie met een bulwark voor u!"

En hoe werd het afgehandeld:
"Maandagmiddag werd alles geleverd. De gangway was al aan 1 stuk. We hebben op advies alles geplaatst en zijn erg content met de snelle, afdoende service en het goede product dat geleverd werd. Vervolgens verliep alles heel snel met het project en verliep de afhandeling ook goed."

Martijn Hoogen-straaten VLCV

"We konden ons project beter en veiliger laten verlopen"

"We gaan met een groot ponton op de zandbank bij de Centrale van Borsele liggen en moeten er telkens met onze bemanning op en af. Eigenlijk willen we een gangway en een ponton aan de onderzijde. Is dat mogelijk en heb je dat voor ons?"

Hendrik antwoordde:
"Dat kan!"

En hoe werd het afgehandeld:
"Binnen een week hadden we de oplossing nodig. Het ging allemaal heel snel. Hendrik vroeg door en stelde dat de gangway van 24 m kon landen op de zandbank en dat het oke was dat hij telkens bijna een meter in het water stond. De ene dag werd besteld en de volgende dag werd er in de avond geleverd en in elkaar gezet. Onze mensen waren veilig. En toen we twee pontons ter plekke hadden, hebben we er nog een tweede gangway bijgelegd, 1 die van het ene ponton naar het andere ponton mensen kon laten lopen. Door dit mooie product en de service konden wij ons project beter en veiliger laten verlopen. We kunnen BRIDGES2000 zeker aanbevelen!"