INNOVATIE EN PRODUCTIE VAN SPECIALE ONDERDELEN

Bij de meeste bedrijven wordt van alles bedacht. Indien dat hetgeen is wat ze kunnen verkopen, horen ze bij de weinigen die dit is gelukt. Er worden vaker hele mooie plannen gemaakt. Realisatie ligt veelal een stuk verder. Als het gaat om bedrijfsinnovatie, lukt het velen. Alles kan natuurlijk altijd beter. In ons geval denken we aan de producten, de accessoires die nodig zijn om de brug, trap of gangway te verbinden. Zo hebben we allerlei speciale onderdelen, zoals connectoren en draaiplatforms geproduceerd.

Meer bijzonder vinden we hele nieuwe producten. Nadat we deze hebben uitgedacht, komt het moment dat de markt deze kan aankopen of huren. We hebben onder andere naast de accommodatieladders ook trappen gedacht waarvan de tredes bewegen. Nu is dat er al, kun je zeggen. En dat is juist, maar niet naar beide zijden. Die hebben wij bedacht.

Wat kan ermee? Bij alles moeten we natuurlijk over de toepassingen nadenken. Anders kan de markt er niets mee. En als het om grote investeringen gaat, moet dat uiteraard uitgebreid voorafgaand met een heel plan.

In dit geval kan de accommodatieladders met naar twee zijden verstelbare, meedraaiende treden worden toegepast bij schepen die voor de kade komen, bijvoorbeeld bij werven, en dat ze voor een gedeelte van de getijdebeweging onder de kade liggen en tijdens een andere periode van de getijdebeweging boven de kade uit steken met hun dek.

Interesse? Gewoon even bellen en een afspraak met ons maken. We hebben heel goede koffie. Horen we telkens…

Bridges2000 oplossingen specials nieuw ontwerp
Hendrik van der Ham BRIDGES2000

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Als het snel en veilig moet, is Bridges2000 de ideale partner. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Bouwen op innovatieve wijze

Door de tijden hebben mensen nagedacht hoe alles beter zou kunnen. Zo worden veel zaken aan de lopende band gemaakt. Zoals dat ook begon met de Ford, de auto in de grote fabrieken in Seatle in Amerika ooit. Daarnaast is alles verder gegaan, veel gaat met robotarmen en bij het verven van veel onderdelen komt geen mensenhand meer aan de sluit die het echte verfwerk doet.

Wij denken bij BRIDGES2000 dat veel geoptimaliseerd kan worden. Om die reden willen we meedenken in innovatieve teams. En natuurlijk meewerken aan een nieuw innovatief product. Daarbij dien je te weten dat we meer doen dan alleen constructiewerk en engineering.

Koffie? Of thee of water, natuurlijk. Kom gerust even langs.

Hendrik van der Ham BRIDGES2000

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Als het snel en veilig moet, is Bridges2000 de ideale partner. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Vraag nu een offerte aan voor het huren of kopen van een special of verbindings oplossing en wij nemen nog dezelfde werkdag contact met u op.

BRIDGES2000 brochures Civiel, Maritiem, Evenementen, Offshore

DOWNLOAD
ONZE BROCHURES