“Precies wat we nodig hadden!”

“Omdat de bruggen door het hoge water te laag zijn geworden, moeten we in Rotterdam onze schepen afbouwen. Heb jij nog even een aantal 8 m en 12 m gangways voor ons liggen?”

Hendrik antwoordde:
“Komt voor elkaar!”

En hoe werd het afgehandeld:
“Vervolgens hebben ze eerst precies geleverd wat we bestelden en op tijd. En toen kwam de vraag om een aantal iets langere. Die waren bij onze hoofd uitvoering nog beter dan verwacht, breder en stabieler. Daarnaast was een uitstekende service en snelle levering. Ik vroeg per email in de avond of de andere dag gangways konden worden omgeruild. Terstond werd er geantwoord, en de andere dag lagen ze er gewoon, op maat gemaakt en schoon: precies passende, sterke gangways. Precies wat we nodig hadden.”

“Prachtig bedrijf”

“We wilden de Binnenvaartdagen in Zwijndrecht gaan organiseren. Ik ken Hendrik al langere tijd en vroeg aan hem om ons te helpen.”

Hendrik antwoordde:
“Natuurlijk doen we!”

En hoe werd het afgehandeld:
“Hij dacht mee, wat is gemakkelijk en goed te tillen ter plaatse. Opvallen, maar niet teveel. En hoe is het veilig. Ook hoe de verf van de schepen niet zou beschadigen. Uiteindelijk net voor het event werd alles in de avond vooraf neergelegd en konden we alles zo de andere dag toepassen. Ik zou Hendrik en BRIDGES2000 aan iedereen aanbevelen, prachtig bedrijf!”

Jan van Laar, Maritiem Media

“De afhandeling verliep goed”

“We moeten over een obstakel heen op de kade naar een ponton in de haven van Oostende. Het gaat om een LOADOUT voor offshore. Kunnen jullie ons van een goede gangway voorzien? We hebben hem liefst maandag a.s.”

Hendrik antwoordde:
“Dat is mogelijk, we hebben een gangway, in combinatie met een bulwark voor u!”

En hoe werd het afgehandeld:
“Maandagmiddag werd alles geleverd. De gangway was al aan 1 stuk. We hebben op advies alles geplaatst en zijn erg content met de snelle, afdoende service en het goede product dat geleverd werd. Vervolgens verliep alles heel snel met het project en verliep de afhandeling ook goed.”

Ivo Ockier, Seamade OSS

“We konden ons project beter en veiliger laten verlopen”

“We gaan met een groot ponton op de zandbank bij de Centrale van Borssele liggen en moeten er telkens met onze bemanning op en af. Eigenlijk willen we een gangway en een ponton aan de onderzijde. Is dat mogelijk en heb je dat voor ons?”

Hendrik antwoordde:
“Dat kan!”

En hoe werd het afgehandeld:
“Binnen een week hadden we de oplossing nodig. Het ging allemaal heel snel. Hendrik vroeg door en stelde dat de gangway van 24 m kon landen op de zandbank en dat het oke was dat hij telkens bijna een meter in het water stond. De ene dag werd besteld en de volgende dag werd er in de avond geleverd en in elkaar gezet. Onze mensen waren veilig. En toen we twee pontons ter plekke hadden, hebben we er nog een tweede gangway bijgelegd, 1 die van het ene ponton naar het andere ponton mensen kon laten lopen. Door dit mooie product en de service konden wij ons project beter en veiliger laten verlopen. We kunnen BRIDGES2000 zeker aanbevelen!”

Martijn Hoogen-straaten, VLCV

“Voor ons HDD project op de Westerschelde heeft BRIDGES2000 twee gangways geleverd. Als werk- en accommodatieplatform hadden we een 80m lange bak aan de grond gezet in het tidal werkgebied. We zochten naar een oplossing om onze mensen ook tijdens laag water van en naar de bak te kunnen laten gaan. BRIDGES2000 heeft ons daarvoor een gangway geleverd die tijdens hoog water op dezelfde plek kon blijven liggen, deels onder water.

Later in het project hebben we een support bak toegevoegd aan de operatie welke we continue vanaf de accommodatiebak wilden kunnen bereiken.

Ook daarvoor had BRIDGES2000 een oplossing, nu door middel van een verlengde gangway die direct van de ene naar de andere bak ging. Beide gangways werden snel geleverd, bevonden zich in uitstekende staat en hebben bijgedragen aan het succes van het project.

Het heeft veel tijdbesparingen opgeleverd ten opzichte van afhankelijkheid van crewboten tijdens hoog water.

De service van BRIDGES2000 tijdens het project was altijd flexibel en professioneel.”

BRIDGES2000 brochures Civiel, Maritiem, Evenementen, Offshore

DOWNLOAD
ONZE BROCHURES